Grattis får vi säga till Våran junior Oscar Wallin som tog hem segern i yngre herrjuniorklassen idag på DM. En kille som kan pimpla. Det visade han oss alla på Oxbergssjön förra året där han satt och drog fina abborrar. Grattis till SM biljetten.

Det närmaste fiske jag kom idag var när jag hängde ut kassen med pinkies och en pirk i, på ytterdörren i morse. Så Magnus Wallin kunde få med det ner till Kättbosjön. Magsjuka härjar i familjen. Jag har klarat mig. Men när även min fru åkte på det efter pojkarna, på natten så var det bara att kasta in handduken å hjälpa till med barnen.

Får fiska av mig nästa helg istället. Vi har ju egentligen KM på söndag 9/3. Men pimpelsport.se kör tävling på Lossjön då. Och långväga pimplare efterfrågar två tävlingar inom rimligt område. Så vi kör tävling lördag 8/3 istället. Jag ska kolla hur isen ser ut på gryveldammen imorgon. Vi skulle ha haft ett KM där förra helgen men sköt på det eftersom det varit mycket snö. Så Oxbergssjön eller gryveldammen är möjliga tävlingssjöar. 

Gryveldammen vet vi ju sen tidigare vilket fiske det kan vara. Slutet på februari för två år sen vann Mandeln på över 15kg. Oxbergssjön kan också vara rolig med sina fina abborrar. Rätt dag där så kan man nog få väldigt bra. I juni svängde jag in där efter jobbet för att testa mitt nya drop shot spö. Andra kastet så slukade en 1,2 kilos abborre min blåglitter jigg. 

Så vi får se. Mer info om sjö kan komma imorgon. Kanske lägger upp bild eller film från besöket på dammen.

/Tomas