Det blir öppet KM  på oxbergssjön på lördag. En sjö som är rolig eftersom det är väldigt blandad storlek på fisken. Men en hel del +50 grammare om man har tur. Finns även en del mört. Och vi räknar även mört på våra KM.

Den här på 1200gr var den jag fick där sommaren som var.

 

Igår var jag upp en snabbvända till gryveldammen för en liten koll. Det var vintrigt där uppe, men ganska fint före bitvis. mestadels 2cm snö, under den 5cm is sen 3cm vatten. Och under det så var det 22 varv med novan innan man var igenom. Så vi spar den godbiten till vårat sista KM i år. Datum är ej spikat än. Jag testade att fiska i 4 av hålen jag gjorde. Riggade kameran vid sista hålet innan jag packade ihop och gick till bilen. Fick fisk i alla hålen. Hålet där jag filmar avtog nappandet tidigare än i dom andra tre. Så fisk finns det under isen. Datum för gryveldammentävling kommer senare. Och filmen lyckas jag inte få till här just nu så lägger upp den senare i veckan.