Jag vill passa på att hälsa alla pimpelsugna välkomna till pimpeltävlingen på evertsbergssjöarna nu på söndag. Det är som vilken pimpeltävling som helst, så vem som helst får vara med. För oss medlemmar i Älvdalens sfk är det dessutom deltävling ett i vår KM serie. Jag har lyckats vinna tre av dom fyra senaste åren. men känns som det kan bli knallhårt i år. Kul ska det bli!!
Sen har 18st jackor nu blivit tryckta. Så jag lägger in dom i klubblokalen imorgon kväll. Ni som ej satt in pengar än måste göra det på klubbens bankgiro, innan ni kan kvittera ut er jacka. Betala och märk med erat namn. Hör av er till mig eller Malm så kommer vi och öppnar klubblokalen.
Tre M jackor fattas fortfarande, men det ska snart lösas. Så alla har nog fått sin jacka till jul.
Nu ska jag tillverka lite krok till på söndag. Blev glad idag när jag öppnade paketet från polen och såg att det var precis rätt form och färg på flugbindningsmaterialet jag beställt.
Ses på söndag!!
//Tomas